Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer vraagt om een specifieke aanpak. Bergen taxi service Eindhoven weet welke factoren er belangrijk zijn voor deze vraag naar vervoer. Of u nu naar een afspraak gaat of samen met een zakenpartner vervoerd wenst te worden, wij bieden een passende oplossing.

Professionaliteit en punctualiteit

Wij realiseren ons dat voor zakelijk vervoer een professionele uitstraling van groot belang is. Dit begint bij de auto’s die wij inzetten, deze zijn standaard voorzien van lederen bekleding, climate control en privacy/warmtewerend glas. Dit zijn allemaal aspecten die een rol gaan spelen.

U wilt representatief voor de dag komen en eventueel gezelschap zich ook in zakelijke sferen laten wanen.
Ook de chauffeur gaat bij zakelijk vervoer een grotere rol spelen. Deze zal bij ons altijd representatief voor de dag komen en uw privacy ten alle tijden respecteren.

Punctualiteit staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Bij zakelijk vervoer besteden wij hier nog net dat beetje extra aandacht aan. Wij realiseren ons dat stiptheid bij zakelijk vervoer een absolute must is, niets is vervelender dan afspraken niet na kunnen komen vanwege logistieke redenen.

Bij Bergen taxi service Eindhoven zien we de punctualiteit bij zakelijk vervoer als een van onze grootste verantwoordelijkheden. Wij bewijzen graag dat wij deze verantwoordelijkheid ook op ons nemen en uw vervoersvraag punctueel en professioneel uitvoeren.

Bijzondere afspraken zakelijk vervoer

Uit ervaring weten wij dat zakelijke vervoersvragen zeer uiteenlopend kunnen zijn. Sommige klanten moeten enkel op afgesproken tijd van A naar B terwijl anderen op één dag meerdere locaties moeten bezoeken binnen een strak tijdsschema.

Het is daarom belangrijk dat u uw vervoersvraag uitvoerig met ons bespreekt zodat wij een goede planning kunnen maken om alles vlekkeloos te laten verlopen. Wij zien dit als onze verantwoordelijkheid en zullen er daarom alles aan doen om alles exact naar wens te laten verlopen.

Heeft u een zakelijke vervoersvraag?

Neem dan eens contact met ons op en bespreek uw wensen met ons zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden.

Delen via:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn