Contract vervoer

Contract vervoer

Bij Bergen taxi service Eindhoven is het mogelijk om vervoersoplossingen contractueel vast te leggen. Wij bieden de mogelijkheid om vaste afspraken te maken over tarieven, tijdstippen, chauffeurs en taxi’s. Zo kunt u een vervoersvraag die frequent terug komt op voorhand met ons bespreken en volgens vaste afspraken over tijden en tarieven herhaaldelijk uit laten voeren. Dit kan u veel tijd schelen omdat wij onder zogenoemd contract vervoer deze besproken vervoersopdracht over een vastgestelde periode uitvoeren.

Zorgvervoer

Contract vervoer kan voor mensen die een terugkomende zorgvraag hebben een goede uitkomst zijn. Bij Bergen taxi service Eindhoven bieden wij de mogelijkheid voor zittend zorgvervoer. Zittend zorgvervoer is het vervoer van en naar medische specialisten en ziekenhuizen per taxi vanwege een medische behandeling. Over zittend ziekenvervoer kunnen wij met u afspraken maken om langer vooruit te plannen zodat u altijd snel over vervoer beschikt wanneer u een bezoek aan het ziekenhuis of een medisch specialist gepland heeft staan. Taxi bergen verzorgd alleen zittend ziekenvervoer, op dit moment is het nog niet mogelijk om met een rolstoel gebruik te maken van onze diensten.

Zittend ziekenvervoer en vergoeding

Zittend ziekenvervoer staat voor iedereen open. Voor sommige mensen is het mogelijk een vervoersmachtiging aan te vragen bij de zorgverzekeraar. Wees slim en informeer bij uw contactpersoon wat de mogelijkheden in uw situatie zijn. Wanneer iemand in het bezit is van een vervoersmachtiging wordt het ziekenvervoer per taxi door de verzekeraar vergoed. U betaald dan alleen nog een (verplichte) eigen bijdrage.

Schoolvervoer

Bij Bergen taxi service Eindhoven kunt u vaste afspraken maken als het gaat om schoolvervoer. Voor veel mensen is dit al een perfecte uitkomst gebleken, het kan u veel tijd schelen en wanneer u voor een langere periode de vervoersvraag met ons bespreekt kan dit ook zeer voordelig zijn. Bij Bergen taxi hebben we veel ervaring met schoolvervoer. Onze chauffeurs weten precies hoe ze bijvoorbeeld met kinderen om moeten gaan om het reisje naar school ontspannen te laten verlopen.

Heeft u vragen over contract vervoer in welke vorm dan ook?
Twijfel niet en neem contact met ons op.

Delen via:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn